Clubdag Regio West in Het Gooi: De achtertuin van Amsterdam

Wie bij Restaurant ‘De Heeren van Maarssen’, start- en finishplaats van onze clubdag in de regio west, tot 79 kon tellen, heeft kunnen aanschouwen hoeveel clubauto’s op deze zonovergoten zondag 15 augustus naar alweer het laatste clubevenement van dit jaar waren gekomen. Bij het tellen van het aantal enthousiaste deelnemers raakte ik zelf even de tel kwijt, logisch wel, omdat je wordt afgeleid door zoveel blinkende koetsen, maar het bleken er 160 te zijn: mooie opkomst weer!

> Bekijk het volledige verslag

Clubdag Regio Noord: Trouwe clubgenoten

Zaterdag 24 juli. Clubdag in de regio Noord, naar Drenthe. In Witten, bij Restaurant Zalen van Veen werden 45 equipes, met 90 deelnemers, hartelijk ontvangen met koffie en boerencake. Zeventig jaar historie staat in een bonte verzameling kleuren voor de deur te stralen.

> Bekijk het volledige verslag

Clubdag Regio Oost: Salland

‘Op een mooie pinksterdag’: André van den Heuvel en Leen Jongewaard zongen er in 1967 al over, maar dat was zondagmorgen 23 mei jl., eerste pinksterdag, wel even anders! We werden op weg naar onze tweede clubdag van dit jaar getrakteerd op een gratis ‘carwash’ aan hoosbuien; het goede nieuws was wel dat het tij keerde op de plaats van bestemming, Café-restaurant Expo Madrid in Dalfsen. Daarom was het gelukkig mogelijk om onder het genot van koffie en koek, en conform de geldende coronamaatregelen, ‘droog’ bij te praten met de medeclubleden.

> Bekijk het volledige verslag

Wheels in the West 30 sep/1 okt 2017

Een 190 E en een 220 D flankeerden onze clubstand op ‘Wheels in the West’ in Hazerswoude-Dorp, eind september. Het aanbod van de circa 250 auto’s was van hoge kwaliteit, Mercedes-Benz was rijkelijk vertegenwoordigd met een aantal in nieuwstaat verkerende Pagodes, Pontons en 107’s.

Uniek was de 600 met een verhoogd afneembaar dak waarvan er maar vier door de fabriek op speciale bestelling zijn gemaakt. Dat dak gaf passagiers de mogelijkheid om bijvoorbeeld ski’s en andere grote stukken bagage mee te nemen. Met onderdelenstands, een veiling en een toerrit voor het goede doel was het een gezellige beurs.

> Bekijk het volledige verslag

Beursberichten november/december 2017

Vorig najaar was er drie weken achtereen de mogelijkheid een oldtimerbeurs te bezoeken. John Pronker reisde tussen 17 november en 2 december naar Brussel, Keulen en Essen en blikt terug en vooruit, dat laatste om u nu al de gelegenheid te geven de datums voor 2018 in de agenda te zetten. De beurzen zijn stuk voor stuk de moeite waard, en zegt u nu zelf: voor het traditionele bezoek aan Techno Classica moet je wel in een buitengewoon goede conditie verkeren. Tijdens een bezoek aan de hier aan bod komende beurzen kunt u toe met wat minder ‘loopvermogen’.

Interclassics Brussel opende het winterseizoen en presenteerde als hoofdthema ‘The big five’: vijf toonaangevende Europese automusea, Autoworld Museum Brussel, Louwman Museum Den Haag, National Motor Museum Beaulieu, Cité de l’Automobile/Schlumpf Collection Mulhouse en Museo Nazionale dell’Automobile Torino lieten hier hun topstukken zien.

> Bekijk het volledige verslag

Clubdag Regio Zuid 26 mei 2018: Land van Maas en Waal

In onze Mercedeskalender staat een notitie bij 26 mei: ‘Clubdag Regio Zuid, ontvangst 10.30 uur bij Wensink Nijmegen’. Nu zijn we natuurlijk al wel vaker bij Mercedes-Benz-dealers gestart en dat geeft ons altijd het ‘yes-gevoel’. Alle dealers waar we zijn geweest doen altijd hun best en daar zijn we ze zeer dankbaar voor, maar deze dealer had het feestje van de 79 deelnemers zodanig georganiseerd dat alle 45 auto’s met alle egards door het ‘Wensink-ontvangstcomité’ persoonlijk werden begroet, keurig  netjes naar een parkeerplaats werden begeleid (‘Pas op voor het lage hekje’) en in de showroom door  twee vriendelijke dames van een ingehuurde cateraar op een compleet verzorgde brunch werden  getrakteerd. Chapeau, petje af!

Het deelnemersveld had deze keer een hoog cabriogehalte, wat niet verwonderlijk was met dit fraaie weer. 190 SL’s, Pagodes, 107’s en 129’s, aangevuld met een enkele ‘moderne’ CLK, SL en SLK zijn natuurlijk geweldige auto’s om een dag uitgelaten te worden op de dijkjes langs de Maas. Voor een dichte clubauto was het een speciale dag: de 200-/8 van Hans Bussink vierde feest: hij zag vijf dagen eerder Abraham.

 

> Bekijk het volledige verslag

Clubdag Regio Noord 24 juni 2018: Gas geven in Groningen

‘Er gaat niets boven Groningen’, alle reden dus om met de club een mooie rit door het noorden te rijden. In Garnwerd bij Café-Restaurant Hammingh werden we zondag 24 juni jl. warm onthaald met koffie en gebak. De eerste MBCN’ers parkeerden hun auto’s al iets na tienen en rond half elf was de hele club compleet. Nou ja, de hele club: zeg maar vijftien Mercedes-Benzen. Na het uitreiken van de routeboeken en de rallybordjes kon iedereen aan de rit beginnen. Op dat moment begon het juist een beetje te motregenen en die regen is eigenlijk de hele dag gebleven.

Al rijdend door de provincie met zijn piepkleine dorpjes en gigantisch grote boerderijen, bijna kastelen, is goed het grote verschil tussen arm en rijk te zien. Het is dan ook nog niet zo erg lang geleden dat in sommige  voortuintjes aardappelen werden verbouwd omdat de grond immers iets moest opbrengen om de winter door te komen.

> Bekijk het volledige verslag

Clubdag Regio Oost: Met z’n allen de boot in

Wensink Zwolle is voor de eerste clubdag van het jaar onze gastheer voor de start en in een ontspannen, gezellige sfeer geniet een honderdtal deelnemers van koffie en koek. Zondag 28 april is het droog, het zonnetje schijnt en veel cabriorijders gaan dakloos op pad voor een tocht van circa zeventig km met als eindbestemming Giethoorn, een wat kortere rit vanwege een cultureel event. We passeren knusse plaatsjes en het sfeervolle Zwartsluis. De historische binnenstad van Blokzijl wordt tweemaal aangedaan, de smalle straatjes kunnen de stoet sterren maar ternauwernood verwerken. Rijdend over de kronkelende dijkwegen in de kop van Overijssel zien we dat er in deze omgeving ook bollenvelden zijn. Nooit geweten, maar het onbekende is juist het leuke van zo’n ‘uit-je-buurt-rit’.

> Bekijk het volledige verslag

Clubweekend Regio Zuid: Luctor et Emergo

Voor het traditionele clubweekend trekken we dit jaar naar Zeeland, provincie van zon, zee en zand. Gekozen is voor een centrale locatie aan de kust, Beach Hotel in Zoutelande. In het wapen van Zeeland staat de spreuk Luctor et Emergo, Latijn voor ‘Ik worstel en kom boven’. Dat doet meteen de gedachten teruggaan naar 1953, toen de Watersnoodramp ruim 1.800 slachtoffers eiste. De maatregelen die daarna zijn getroffen om het land te beschermen, de Deltawerken, zijn tot op heden voldoende effectief gebleken een herhaling van een overstroming van een dergelijke omvang te voorkomen en doen recht aan de wapenspreuk.

Dit is de laatste activiteit van 2019. We rijden routes over binnenwegen, door polders en over dijken door het mooie Zeeuwse landschap. Op zaterdag bezoeken we het Watersnoodmuseum en lunchen we in het naastgelegen restaurant, terwijl we op zondag lunchen aan boord van een rondvaartboot tijdens een tocht over het Veerse Meer. Kortom, een geweldig weekend in een prachtige omgeving, waarin uw klassieker zeker tot zijn recht komt. De verbondenheid van de leden en de gezelligheid onder elkaar worden door vrijwel iedereen als positief ervaren. Velen kennen elkaar van eerdere activiteiten, anderen maken kennis en sluiten vriendschap via dit soort activiteiten van onze club. Gezien de grote belangstelling bij de voorgaande clubdagen van dit jaar rekenen we ook nu weer op een grote opkomst, ook al omdat dit de laatste kans is in 2019 om met elkaar een gezellig en mooi weekend te beleven.

> Bekijk het volledige verslag

Clubdag Regio Zuid: Contactslot uit

Om in deze coronatijd wat te organiseren is lastig. Zeker omdat een activiteit ruimschoots van tevoren
behalve aan clubleden ook aan derden moet worden bekendgemaakt. Tevens weet je niet wat op
het ‘moment suprême’ door de overheid wel of niet is toegestaan en onder welke condities.
Kortom: halen we het contactslot uit de lockdown?

> Bekijk het volledige verslag

Clubweekend Regio Oost: Wikken en wegen

Zelfs bij het buffet moeten er keuzes worden gemaakt: vlees of vis? Sterker nog, thuis moeten we ook al kiezen: oldtimer of youngtimer? De weersverwachting geeft weinig houvast: droog en regen. Cabrio of paraplu? Kortom, een weekend van wikken en wegen, ook tijdens de routes door Berkelland, Hof van Twente en de Achterhoek: linksaf, rechtsaf of toch maar rechtdoor?

In Hotel Landgoed Ehzerwold in Almen, dit weekend onze thuisbasis, valt op vrijdagavond weer heel wat bij te praten met bekende en ook onbekende clubleden. We wikken en wegen bij het warme buffet, het ziet er allemaal geweldig uit… De voorspellingen voor zaterdag zijn droog en nadat Jan ons verwelkomd heeft met koffie, gebak, rallybord en routeboek, gaan we op pad en zien zelfs een paar cabrio’s met het dak open.

> Bekijk het volledige verslag

Clubdag Regio Noord: Treintje rijden in het land van Bartje

In Restaurant Zalen van Veen in Witten bij Assen worden we hartelijk ontvangen met koffie en wat lekkers. Behalve dat voor ons de zon uitbundig schijnt, is deze clubdag een uitgelezen moment om Topsport for Life in het zonnetje te zetten. Over de sponsorovereenkomst met Topsport for Life leest u meer op pagina 8 van uw clubblad. Na het ondertekenen van het sponsorcontract starten we om 11.00 uur met de rit. We rijden veel over knusse wegen, vaak in een bosrijke omgeving afgewisseld met landerijen en mooie boerderijen alsmede pittoreske dorpjes. Zo rond 12.30 uur komen we aan bij het Industrieel Smalspoor Museum in Erica waar we na de goed verzorgde lunch een bezoek brengen aan het museum.

> Bekijk het volledige verslag

Nationale Oldtimerdag 17 juni 2018

De 34e editie van de Nationale Oldtimerdag in Lelystad, zondag 17 juni jl., trok ongeveer 22.000 bezoekers. De organisatie hanteert nog steeds het lovenswaardige principe dat deelnemers geen inschrijfkosten hoeven te betalen om hun eigen auto te laten zien en dat er geen toegangsprijs is voor het publiek omdat cultuurhistorie van iedereen is.

Vanwege de 110e verjaardag van de Ford Model T was er een eerbetoon aan dat merk, tot uitdrukking gebracht in een parade van 38 T-Fords, de oudste van 1910. Ook Lamborghini (55 jaar) en Morris Minor (70 jaar) werden voor het voetlicht gehaald. In totaal deden er 442 oldtimers mee, een record; de oudste was een Peugeot 14 Deux Place uit 1897.

> Bekijk het volledige verslag

Buitenlandreis 10 juni 2018

Hilariteit alom, wanneer blijkt dat het boerenkarrenpad dat we gekozen hebben vanwege een wegafsluiting, ons absoluut niet naar Echternach brengt, sterker nog, het loopt dood… Omkeren dus, en dan merken we dat op reis zijn met een kleine groep voordelen heeft: je leert elkaar in no time kennen. We lossen de problemen gezamenlijk op en arriveren ruim op tijd in het Grand Hotel.

De reis naar Luxemburg, Moezel en Rijn was zondag 10 juni in Maastricht begonnen en werd voortgezet met een route door ‘Klein Zwitserland’, maar helaas waren veel wegen en dorpen afgesloten vanwege aardverschuivingen, veroorzaakt door het Donner und Gewitter van de week ervoor. We zoeken een eigen route, overleggen even, want er is vandaag iemand jarig en die wil trakteren.

> Bekijk het volledige verslag

Clubdag Regio Zuid: Contactslot uit

Om in deze coronatijd wat te organiseren is lastig. Zeker omdat een activiteit ruimschoots van tevoren behalve aan clubleden ook aan derden moet worden bekendgemaakt. Tevens weet je niet wat op het ‘moment suprême’ door de overheid wel of niet is toegestaan en onder welke condities. Kortom: halen we het contactslot uit de lockdown?

> Bekijk het volledige verslag

Clubdag Regio West 22 april 2018: Dijkjes rijden in de Hoeksche Waard

Na de winter, zo halverwege de maand april, is het voor de boeren weer tijd om de koeien de wei in te sturen. Na maanden lang op hun hoeven in de stal te hebben gestaan zijn die wel toe aan wat  beweging. Zo wordt het in dezelfde periode ook voor ons tijd om ‘stilstandproblemen’ te voorkomen,  cilinders en banden van onze Mercedes in beweging te brengen en de paden op, de lanen in te gaan. Wij  zetten de garagedeuren open, de winterstallingen worden ontruimd, de poetslap komt uit de kast en wij maken ons op voor de traditionele eerste clubactiviteit van het jaar.

De gekoesterde driepuntige ster wordt op 22 april richting de Hoeksche Waard gestuurd, maar we beginnen in Dordrecht, waar het Postillion Hotel start- en finishlocatie is. Met een goede opkomst van ruim vijftig auto’s vormen de honderd deelnemers een gezellig, enthousiast gezelschap waarin het onder de koffie goed bijpraten is na onze winterslaap.

> Bekijk het volledige verslag

Activiteitenkalender 2021

‘Alle activiteiten onder voorbehoud’

03 april Clubdag regio Zuid   www.ledenservicembcn.nl
23 mei Clubdag regio Oost   www.ledenservicembcn.nl
19 juni Algemene ledenvergadering   www.ledenservicembcn.nl
23-25 juli Clubweekend regio Noord   www.ledenservicembcn.nl
15 augustus Clubdag regio West   www.ledenservicembcn.nl
05-12 september Jubileum-buitenlandreis   www.ledenservicembcn.nl
20 november Jubileumfeest   www.ledenservicembcn.nl

Evenementen Met MBCN-promotie

       
       

Evenementen (inter-)nationaal

       
       

 

Kijkt u ook eens op Mercedes-Benz Events.

Verkoop nieuwe E-Klasse Cabriolet gestart

Mercedes-Benz voltooit zijn E-Klasse familie met de nieuwe E-Klasse Cabriolet. Deze vierpersoons cabriolet met klassieke stoffen kap combineert een puur, sensueel design met optimaal reiscomfort voor vier inzittenden en de allernieuwste technologie. De nieuwe E-Klasse Cabriolet – met een consumentenprijs inclusief kosten rijklaarmaken vanaf € 64.577 – is nu te bestellen.

De E-Klasse Cabriolet is aanzienlijk groter dan zijn voorganger. De bestuurder en passagiers genieten daardoor op vier hoogwaardige stoelen van veel reiscomfort. Bij de introductie in september is er in eerste instantie keuze uit krachtige en efficiënte benzine- en dieselmotoren, voor het eerst ook met permanente vierwielaandrijving 4MATIC.

Vanaf september zijn de volgende uitvoeringen beschikbaar:

 

E 220 d E 350 d 4MATIC E 200 E 300 E 400 4MATIC
Cilinders/opstelling

4/in-lijn

6/V

4/in-lijn

4/in-lijn

6/V

Cilinderinhoud (cm3)

1.950

2.987

1.991

1.991

2.996

Max. vermogen (kW/pk) bij t/min

143/194 bij 3.800

190/258 bij 3.400

135/184 bij 5.500

180/245 bij 5.500

245/333 bij 5.250-6.000

Max. koppel (Nm)

bij t/min

400 bij 1.600-2.800

620 bij 1.600-2.400

300 bij 1.200-4.000

370 bij 1.400-4.000

480 bij 1.600-4.000

Verbruik(l/100 km)*

4,5

8,1

 6,4

6,9

8,3

CO2– g/km*

116

170

145

157

187

Consumentenadvies-prijs inclusief kosten rijklaarmaken (€)

€ 69.391

€ 90.769

€ 64.577

€ 72.171

€ 99.060

*NEDC gecombineerd. Verkoopstart E 350 d 4MATIC (gecombineerd brandstofverbruik: 8,1 l/100 km; gecombineerde CO2-emissie: 170 g/km) medio juli.

Tot de technologische highlights van de nieuwe E-Klasse Cabriolet behoren verregaande smartphone-integratie met draadloos opladen en sleutelfunctie, een widescreen cockpit en de actuele assistentiesystemen van de E-Klasse. De E-Klasse Cabriolet is voor het eerst ook leverbaar met vierwielaandrijving 4MATIC en het meerkamer-luchtveringssysteem AIR BODY CONTROL, die beide al leverbaar zijn op de E-Klasse Limousine.

Stoffen kap uit de premiumklasse

De standaard volautomatische, geluidsisolerende stoffen kap is leverbaar in donkerbruin, donkerblauw, rood en zwart. De meerlaagse structuur met uitgebreide geluidsisolatie vermindert het wind- en rijgeluid, waardoor de inzittenden zelfs bij hoge snelheid op plezierige wijze met elkaar kunnen praten. Bijkomend voordeel van die structuur is het positieve effect op het klimaatcomfort, waardoor het hele jaar door met de Cabriolet gereden kan worden. Het automatische windschermsysteem AIRCAP is standaard. Naar wens kan de Cabriolet worden voorzien van de hoofdruimteverwarming AIRSCARF, om het comfort bij open kap nog verder te vergroten.

Voor de liefhebber: exclusieve ‘25th Anniversary Edition’

Tegelijk met de introductie brengt Mercedes-Benz de E-Klasse Cabriolet ook uit als ‘25th Anniversary’ edition, als ode aan de allereerste E-Klasse Cabriolet, 25 jaar geleden.

Highlights van de exclusieve ‘25th Anniversary’ edition zijn de 20 inch vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen, het cabrioletcomfortpakket, sierdelen in openporig olmenhout, het AIR BALANCE-pakket met de exclusieve parfum DAYBREAK MOOD, verlichte instaplijsten met opschrift ‘Mercedes-Benz’, veloursmatten met opschrift ‘25th Anniversary Edition’, sfeerverlichting en het adaptief ruitenwissersysteem MAGIC VISION CONTROL. Het interieur is voorzien van hoogwaardige designo bekleding in de nieuwe kleurencombinatie macchiatobeige/titiaanrood. Het fraaie ruitdessin van het geperforeerde leder onderstreept het luxueuze karakter van de nieuwe E-Klasse Cabriolet. Er is keuze uit twee lakkleuren –rubellietrood en iridiumzilver – in combinatie met een donkerrode kap. Verder is dit speciale model voorzien van ‘25th Anniversary’ emblemen op de voorspatschermen en de middenconsole. De meerprijs voor deze speciale uitvoering bedraagt € 9.500 exclusief BTW/BPM.

Oproep voor bezitters van een (klassieke) AMG

Aanstaande zondag 2 juli vindt de 30ste editie plaats van Historisch Vervoer Millingen. Een buitengewoon gezellig evenement met ruim 250 deelnemers met historisch vervoer van allerlei aard; zie hiervoor de website www.historischvervoer.nl.

Dit jaar is er in verband met het 50-jarig bestaan van AMG een thema gewijd aan deze bijzondere Mercedes upgrade. Er zullen een aantal nieuwe AMG’s worden opgesteld in het centrum van Millingen welke in de loop van de middag omringd gaan worden met de (11) klassieke Mercedessen die deelnemen aan de toertocht.

Vindt u dat uw klassieke AMG niet mag ontbreken? Meldt u zich dan tot uiterlijk vrijdagavond 30 juni aan bij Harrie Coerwinkel, tel. 06-11741793 of per email hfw.coerwinkel@kpnmail.nl

Zondag 2 juli, aanvang 10:00uur, Centrum Millingen a/d Rijn.

Zomerrit MBCN op zondag 25 juni 2017

Bronbeek, stukje Nederlandsch-Indië

Selamat datang!

Selamat datang! Welkom in Bronbeek, Indisch Herinneringscentrum, bij de vaste tentoonstelling ‘Het verhaal van Indië’. Het koloniale verleden van Nederland is het thema van Museum Bronbeek. Het museum bevindt zich naast het Koninklijk Tehuis voor Oud-Militairen. Hier worden voormalig vrijwillige militairen verzorgd en gehuisvest. In het museum gaat het vooral om het militaire verleden in Nederlands-Indië.

Tehuis Bronbeek opende de deuren op 19 februari 1863. Het Ministerie van Koloniën, leden van het koninklijk huis en particulieren schonken voorwerpen uit Nederlands-Indië om het gebouw aan te kleden. De gangen, wanden en trapportalen van het tehuis kregen een museale functie.

Bronbeek wilde bezoekers tonen hoe ‘grootsch’ het was wat Nederland overzee verrichtte. Stukken die op de vijand waren buitgemaakt, moesten de superioriteit van het Nederlands gezag laten zien. Deze kijk bepaalde meer dan een eeuw de inrichting van het museum. Het toppunt was wel het tentoonstellen van de schedels van verslagen tegenstanders. Deze stonden keurig met naam, plaats en jaartal erbij in het museum.

De oorsprong van de collectie van Museum Bronbeek ligt vooral bij particulieren. Zij begonnen al snel na de opening van het tehuis voorwerpen aan het museum te schenken. Het museum kreeg zijn eerste voorwerp, een kris, al in 1862. Het Ministerie van Koloniën schonk de meeste stukken. Het ging vaak om door het Oost-Indisch Leger veroverd materieel. Dit leger in Indië viel namelijk niet onder het Ministerie van Oorlog, maar onder het Ministerie van Koloniën. Het bekendste voorbeeld hiervan is de collectie Atjese monsterkanonnen. Deze collectie is zowel qua omvang als kwaliteit uniek in de wereld. Ook het koninklijk huis droeg veel bij aan de collectie. De inwoners van Bronbeek hielpen ook bij het opbouwen van de collectie: zij schonken bijvoorbeeld hun onderscheidingen aan het museum

In tegenstelling tot het verleden streeft museum Bronbeek nu naar een meer evenwichtige kijk op het militaire koloniale verleden. Dit houdt in dat in elke zaal ook aandacht wordt besteed aan de tegenstanders van het koloniale gezag. Voor Atjeeërs en Japanners is ook een plaatsje ingeruimd.

Ontvangst
We starten in Arnhem. In restaurant Kumpulan van Landgoed en Museum Bronbeek wordt u vanaf 10.30 uur ontvangen met koffie en een stukje spekkoek, een typisch Indische lekkernij.
Voor het zover is, graag uw aandacht voor het volgende:
Omdat de ingang van Bronbeek vanuit de richting Velp moeilijk te bereiken is, kiezen we ervoor om via de uitgang de parkeerplaats op te rijden. Hiertoe slaat u in de Bronbeeklaan na 200 meter rechtsaf.

Programma
Om 11.30 uur begint de door gidsen verzorgde rondleiding in het museum, waarna we om 13.00 uur in de Kumpulan worden terugverwacht voor een Indische lunch. Om 14.00 uur starten we voor de toertocht, die ons door de Gelderse Vallei en over de Veluwe zal voeren.

Hapje en drankje
Even na vieren zijn we terug in de Kumpulan waar onder het genot van een hapje en een drankje kan worden nagepraat.
Om 17.30 uur, na het afscheid van de leden die spijt krijgen dat ze zich daarvoor niet hebben ingeschreven, gaan we aan tafel voor een overheerlijke Indische rijsttafel.

Hebt u zin gekregen?
De Evenementencommissie heeft een compleet programma voor u samengesteld. Zij rekent erop dat deze dag u aanspreekt en wil graag een groot aantal deelnemers verwelkomen om er met elkaar een gezellige dag van te maken!
Voor een goed verloop van deze goedverzorgde culturele dag in vindt u hier alle gegevens nog eens op een rijtje.

Start, lunch, finish & diner
Kumpulan Bronbeek
Velperweg 147 (let op: zie ‘ontvangst’)
6824 MB Arnhem
026-364 92 94

Tijd

Ontvangst 10.30 uur
 Start rondleiding 11.30 uur
 Lunch Kumpulan 13.00 uur
 Vertrek toertocht 14.00 uur
 Borrel Kumpulan 16.00 uur
 Diner 17.30 uur


Inschrijven en betalen

Uiterlijk 17 juni 2017
Via onze ledenservice
Betaling: iDeal
Geen internet? Per post:
MBCN-Evenementen
Postbus 582
9400 AN Assen
Totaalbedrag naar: NL44RABO 0159 6190 68
(O.v.v. naam, ‘Midden’ en aantal personen)

Kosten

Auto met bestuurder € 37,50
Bijrijder en/of extra passagier € 37,50
Kind t/m 10 jaar € 20,00
Diner incl. 2 drankjes € 32,50
Kindermenu € 16,25

Deelname is inclusief:

  • Routeboek en rallybord
  • Koffie/thee met spekkoek aan de start
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Rondleiding met gids in museum
  • Twee drankjes met borrelhapjes aan de finish

Schrijf nu in!