De activiteitencommissie doet het graag voor u

Ieder jaar organiseert de activiteitencommissie tenminste drie toerdagen/ dagactiviteiten. Het zijn het Voorjaars-, het Zomer- en het Najaarsrit. Ze kennen alle drie ongeveer dezelfde formule. Meestal wordt gestart vanuit een Mercedes-Benz dealervestiging waarna een toerrit volgt van zo’n 100 kilometer, die voert door de mooiste stukjes Nederland. Vaak is er tijd gereserveerd voor allerlei bezienswaardigheden. Altijd wordt er gefinisht bij een restaurant waarbij deelnemen aan een diner mogelijk is. Een rallybordje en een zeer fraai routeboek met veel informatie over de te rijden route behoren tot de standaarduitrusting.

Daarnaast organiseert de club ook korte buitenlandse reizen. Alle deze activiteiten staan open voor alle leden en dit resulteert in een grote verscheidenheid van auto’s. De activiteitencommissie tracht de activiteiten zo goed mogelijk geografisch en in de tijd te spreiden.

Hiernaast is er ruimte voor bijvoorbeeld type-gebonden ritten en ook zijn er Technische Dagen. Op deze laatste bijeenkomsten, meestal op locatie bij een gespecialiseerd Mercedes-Benz oldtimerbedrijf, worden bepaalde thema’s behandeld en vooral ook gedemonstreerd.

Als activiteitencommissie staan wij altijd open voor uw ideeën en wensen. Of misschien lijkt het u een uitdaging om iets mede te organiseren. Mail dan uw idee naar: activiteiten@mbcn.nl