Regiodag Oost 2016

Datum/Tijd
Date(s) - 21/08/2016
10:00 - 17:00

Locatie
Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel


Proef de Veluwe

De Evenementencommissie nodigt u graag op 20 augustus uit voor de Regiodag Oost, de volgende in de serie van vier regiodagen. De vorige, Regiodag Zuid, bewees dat deze evenementen in een behoefte voorzien: we telden ruim honderd deelnemers.

Toeren door de VeluweDe regiodagen hebben onder meer tot doel om contacten met andere leden te leggen en om elkaar beter te leren kennen, we zijn per slot van rekening naast een club van liefhebbers toch ook een vriendenclub.
Deze dag is bedoeld voor de leden uit de regio Oost, maar leden uit andere regio’s zijn vanzelfsprekend ook van harte welkom!

Het programma

De Cantharel - ApeldoornVanaf 10.00 uur bent u welkom bij ‘Van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel’ in Apeldoorn. Tijdens de ontvangst met koffie/thee kunt u kennis maken met de overige clubleden en hun mooie automobielen bewonderen.

Wij zullen om 11.30 uur vertrekken voor het eerste gedeelte van onze dag, een toertocht van ongeveer anderhalf uur die ons rond en over het zuidelijk gedeelte van de Veluwe zal voeren. Om 13.00 uur komen wij aan bij ‘Gasterij Zondag’ in Garderen, waar een uitgebreid lunchbuffet voor ons klaarstaat.

De Loreley - EpeTegen 14.00 uur is het tijd om te vertrekken voor het tweede gedeelte van onze dag, een rit van wederom ongeveer anderhalf uur rond en over een deel van de Koninklijke Houtvesterij, het noordelijke gedeelte van de Veluwe. Onderweg hebt u tijd genoeg om van de prachtige uitzichten over de heide te genieten; u komt voldoende terrasjes tegen voor een koele dronk.

Rond 15.30 – 16.00 uur arriveren we bij het eindpunt, ‘Restaurant De Loreley’ in Epe, waar we onder het genot van een hapje en een drankje nog even gezellig kunnen napraten. Om 17.00 uur is het uit met de pret en kan een ieder zijn Ster naar huis volgen.

Wij gaan er vanuit dat velen van u zich zullen inschrijven, doe het nu!

Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten: de eigen bijdrage voor de leden is slechts € 15,- p.p.

Adressen:

Start:
Van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel
Van Golsteinlaan 20, 7339 GT Apeldoorn

Gasterij Zondag - GarderenLunch:
Gasterij Zondag
Apeldoornsestraat 163, 3886 MN Garderen

Finish:
Restaurant De Loreley
Heerderweg 36, 8161 BM Epe

Inschrijven en betalen

U kunt zich inschrijven via dit inschrijfformulier. U kunt meteen betalen met iDeal, € 15,- p.p., uiterlijk 14 augustus 2016.

Graag tot ziens!

De Evenementencommissie; Jan Pleijte, 0653-14 64 58.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.