Nationaal Oldtimer Festival

Zondag 30 juli vindt het Nationaal Oldtimer Festival plaats op Circuitpark Zandvoort. Er worden meer dan 1.500 klassiekers verwacht en tal van merkenclubs. Er is een Concours d’Élégance en een onderhoudend muziekprogramma van Sergeant Wilson’s Army Show. Van 9.00 tot 18.00 uur is er volop te genieten!

Naast het raceprogramma en de bedrijvenmarkt is er de clubpaddock. Een groot deel daarvan wordt ingericht voor tientallen auto- en merkenclubs. Je kunt hier meer dan 700 clubauto’s vinden, die een breed beeld van de oldtimerscene in Nederland laten zien. Ook onze Mercedes-Benz Club Nederland is van de partij.

Het Nationaal Oldtimer Festival biedt een unieke kans om het circuit en je auto te leren kennen tijdens ‘Track Time’. Voor slechts € 40, – kan je 20 minuten vrij rijden op het circuit.
Voor slechts € 25, – kun je ook meedoen met de Parade: zonder helm, met passagiers en in een rustiger tempo kun je 20 minuten het circuit testen.

Eigenaren van een klassieke Mercedes-Benz van minimaal 25 jaar oud krijgen gratis entree als ze met hun oldtimer op de showpaddock komen, mits van te voren online aangevraagd via onze ledenservice onder vermelding van type en bouwjaar.

De Evenementencommissie heeft alvast 40 parkeerplaatsen gereserveerd op het voor onze club bestemde gedeelte van de showpaddock; zij gaat er dan ook vanuit dat u in groten getale aanwezig zult zijn. Wanneer u zich via onze ledenservice (bij voorkeur) of via evenementen@mbcn.nl aanmeldt, is de prijs slechts € 16, – p.p.