Regiodag West 2016

Plassen in het Groene Hart

Regiodag West, zondag 9 oktober 2016

HGHVH groen 3-12-2013Regiodag West (1) (Custom)In het westen van ons land ligt een relatief dunbevolkt veenweidegebied, het Nationaal Landschap ‘Het Groene Hart’. Daaromheen heen ligt de Randstadring, een stedelijke zone die het Groene Hart bijna helemaal omringt. Ontdek het Groene Hart van Holland, een oer-Hollands natuurgebied. Met streekproducten, molens en boerderijen.

Bezoek de pittoreske dorpjes en steden, geniet van de uitgestrekte natuur en de vele Hollandse plassen. Het Groene Hart kijkt naar u uit!
Regiodag West (3) (Custom)

 

 

 

Programma
Regiodag West (5) (Custom)Vanaf 10.00 uur bent u welkom bij Autobedrijf van den Hadelkamp aan de Krekenburg 7, 3417 MH in Montfoort.
Autobedrijf van den Hadelkamp is een universeel autobedrijf dat zich bezighoudt met het onderhoud aan en de in-/verkoop van alle merken, Mercedes-Benz in het bijzonder, zowel personen- als bedrijfsauto’s.

Tijdens de koffie met iets lekkers kunt u kennismaken met de andere deelnemers en hun mooie automobielen bewonderen. Aansluitend verzorgt Ad van den Hadelkamp een rondleiding door zijn bedrijf.

Regiodag West (1)Om 11.30 uur vertrekken we voor een tocht door de Lopikerwaard en rijden we een route die ons over mooie bochtige dijken langs de Hollandse IJssel en door kleine oude dorpjes voert.

Wij komen rond 13.00 uur aan bij ‘Restaurant Skoop Boskoop’, adres Alphenseweg 8, 2771 XK te Boskoop, gelegen in het water van de Gouwe. Hier staat een lunchbuffet voor ons klaar.

Het tweede gedeelte van de dag voert ons via smalle wegen en dijkjes, door leuke dorpjes en langs sappige weilanden rond de Reeuwijkse- , Nieuwkoopse- en Vinkeveense Plassen, waarna wij de Vecht tot in Maarssen volgen.

Om ongeveer 15.30 – 16.00 uur arriveren we bij ‘De Heeren van Maarssen’aan de Maarsseveensevaart 7a, 3601 CC in Maarssen, waar wij de dag afsluiten met een hapje en een drankje; vanaf 17.00 uur kan een ieder de thuisreis weer aanvaarden.

Voor de eigen bijdrage van slechts € 15,- p.p. beleeft u het Groene Hart van nabij, meldt u zich dus gauw aan! Even ter verduidelijking, per persoon 1 ticket, dus 2 personen=2 tickets, 3 personen=3 tickets etc. 

Deze dag is voor de ‘dichtbij’ wonende leden uit de Regio West, maar uiteraard zijn leden uit andere regio’s ook van harte welkom! Als uw auto geschorst is, is dat geen probleem: geef dit aan op het inschrijfformulier en wij zorgen ervoor dat uw deelname wordt gemeld bij de Belastingdienst.

De evenementencommissie rekent op uw deelname!